Laat de Liemerse vlag wapperen

Hij is er, de Liemerse vlag! Wil jij de Liemerse vlag ook trots laten wapperen aan je huis, kantoor of vlaggenmast? Dat kan, want hij is nu voor iedereen te koop!

Ontwerp vrij voor gebruik

Het ontwerp voor de Liemerse vlag is vrijgegeven onder de ‘Creative Commons 0 1.0 Universeel (CC0 1.0) Publiek Domein Verklaring’ licentie. Hierdoor is het ontwerp door iedereen vrij te gebruiken!

 

Waar te koop

De Gelderse vlaggenhandel ( deliemersevlaggen.nl ).
(Meerdere formaten vlaggen)

Liemersevlaggen.nl ( liemersevlaggen.nl )
(meerdere artikelen met de Liemerse vlag er op).

Spelregels voor gebruik

Er zijn een paar spelregels voor het gebruik van de Liemerse Vlag. Het gebruik van de Liemerse Vlag houdt in dat je akkoord gaat met deze spelregels:

  • Het gebruik van de Liemerse Vlag moet passen bij de het doel van de Liemerse Vlag, namelijk het promoten van de Liemers, het trots zijn op de Liemers en/of het weergeven van het gevoel van de Liemers.
  • Het gebruik van de Liemerse Vlag moet binnen de grenzen van de wet vallen. Zo is gebruik in strijd met ‘de openbare orde’ of ‘de goede zeden’ niet toegestaan.
  • De Liemerse Ambassade en ontwerpster Sanne Smits sluiten iedere aansprakelijkheid voor enig gebruik van de Liemerse Vlag door derden uit.

Kleuren

Voorbeelden

De ‘Y’ vorm, omlijnd met de witte stroken, is een vast element in de vlag. De vlag kan voor esthetische doeleinden geroteerd en gecropt worden zolang de verhoudingen van de ‘Y’ niet worden vervormd.