Over het project

Er zijn veel mogelijkheden om aan de hand van de economische visie de werkgelegenheid in de Liemers zowel kwantitatief als kwalitatief verder te laten groeien. Groei van de werkgelegenheid betekent ook dat de regio moet beschikken over voldoende bedrijventerreinen voor de juiste doelgroepen en van een hoogwaardig en duurzaam niveau. Dit om te voorkomen dat er de komende jaren onvoldoende ruimtelijke mogelijkheden zijn voor economische groei.

“De vlag is een krachtig symbool voor de Liemers. De Liemers is een streek om trots op te zijn. Dat mogen we met deze vlag laten zien.”

Burgemeester Huub Hieltjes van gemeente Duiven

Laat de Liemerse vlag wapperen!

Ook is het ontwerp van de vlag vrijgegeven zodat je hem kunt gebruiken voor je eigen

Doel & Resultaat

In juni 2021 is de aanvraag tot uitbreiding van de Liemerse bedrijventerreinen gehonoreerd. In totaal 40 ha extra in Duiven, Zevenaar en Montferland. Een toegevoegde waarde voor de economie en werkgelegenheid aldus Ton Spaargaren (wethouder in Duiven).

Samenwerkingen

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps.Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.