Over het project

De Liemers heeft al een sterke logistieke sector (transport en warehousing) waar nog veel perspectief in zit. Mede door de strategisch gunstige ligging richting Duitsland en de verdere routes in Europa, hebben al veel bedrijven in deze sector gekozen voor vestiging in de Liemers. Binnenkort zullen het doortrekken van de A15 naar de A12 en de verbeteringen in het aanverwante (provinciale) wegennet voor een nog betere positie van de regio zorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op!

Doel & Resultaat

Met branding infomeren we (nog) meer logistieke bedrijven over de mogelijkheden in de Liemers. Uiteindelijk doel: dat ook zij zich in de Liemers vestigen en hiermee de logistieke hotspot versterken. Een belangrijk onderdeel van duurzaam succes is de samenwerking binnen de logistieke sector, tussen ondernemers onderling, onderwijs en de gemeenten. Samen trekken we op in de uitvoering van de branding met het bestaande logistieke platform, Logistics Valley Liemers Achterhoek en het onderwijs, dat is essentieel. De focus vanuit de Liemers ligt op de branding van de logistieke projecten.

Lees meer over alle activiteiten op de site van de Logistics Valley Liemers Achterhoek.

Samenwerkingen

In samenwerking met Sectorinstituut Transport en Logistiek zetten we HR-netwerken op voor regio Liemers en Achterhoek. Samen met Marcom en het Graafschapcollege zetten we een stagebedrijf op.