Blog

Bloggers fietsen en wandelen langs Liemerse parels

Bloggers fietsen en wandelen langs Liemerse parels

Een leerzame fietstocht langs historische parels van de Liemers, met de mountainbike genieten van de oevers van de Rijn en wandelen over dijken en klompenpaden.

Drie verschillende reizigers gingen op ontdekkingsreis door onze prachtige regio en legden hun belevenissen vast. De conclusie: er is in de Liemers meer te doen dan wij denken.

De gezamenlijke marketing van de regio is een nieuwe fase ingegaan. Het merktconcept ‘Kijk verder in de Liemers’ nodigde drie bloggers uit om de Liemers zelf te ontdekken. Op de fiets en wandelend. Het leverde prachtige blogs op. Zo bezocht ‘Reisreport’ historische locaties zoals Fort Pannerden, Landgoed Huis Sevenaer, de Schipperspoort in Loil en Landgoed Halsaf. “Een onontdekte regio die ideaal is om met de fiets te ontdekken”, zo valt te lezen.

De blogger van ‘We are travellers’ noemt de Liemers een ‘schitterende regio. “Alleen enigszins verstopt. Zonde dat zo weinig mensen deze plek nog lijken te kennen.” Er volgen mooie adviezen om hier bourgondisch te genieten, de geschiedenis in te ademen of sportief bezig te zijn.

De laatste blogger kiest de benenwagen als vervoermiddel. De blogger van Travellust vindt dat de Liemers veel moois te bieden heeft. “Heb je behoefte aan rust, ruimte en fijne uitstapjes, dan is de Liemers een absolute aanrader. Zeker als je gaat wandelen. “Wandel over dijken met weidse uitzichten over het water of kies voor een van de diverse klompenpaden, zoals het Bevermeerse Pad of het Rijnstrangenpad, die dwars door het Liemerse platteland slingeren.” 

De blogs zijn te lezen via Kijkverderindeliemers.nl.

Foto: Travellust.nl