Blog

DLHG gaat op in Liemerse Ambassade

DLHG gaat op in Liemerse Ambassade

Met de campagne De Liemers Helemaal Goed (DLHG) is onze regio de afgelopen jaren verder op de kaart gezet. En zeker zo belangrijk: dankzij de vele initiatieven en activiteiten zijn de inwoners trots geworden op hun eigen omgeving. De naam ‘Liemers’ wordt steeds breder gedragen en gebruikt. 

Met de oprichting van de Liemerse Ambassade is er ook voor DLHG een nieuw tijdperk aangebroken. De Liemers Helemaal Goed zet haar netwerk voortaan in voor de Liemerse Ambassade. “Onder de Liemerse Ambassade worden projecten uitgevoerd die de Liemers verbinden”, zo laat de projectgroep weten. “We gaan via onze social media en websites communiceren over de projecten die onder de vlag van de Liemerse Ambassade worden opgepakt. Zodat inwoners, ondernemers en bezoekers aan de Liemers weten wat er in deze prachtige omgeving allemaal gebeurt zodat ze zich nog meer verbonden voelen met de Liemers. Alles draait om het Liemerse gevoel. We zijn de laatste jaren al trots geworden op de Liemers, maar door het Liemers verder op de kaart te zetten bouwen we dat gevoel uit.” 

De komende periode wordt de nieuwe rol verder uitgekristalliseerd. De projectgroep van De Liemers Helemaal Goed bestaat uit Pablo van Dick, Pascal Lindeman en Sjoerd Geurts.