Blog

‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’

‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’

Duurzaamheid staat niet stil. Loop je als ondernemer vandaag voorop, dan kan dat morgen zomaar anders zijn. Een ‘race’ waarin je niet meer achter kunt blijven. Reden genoeg voor de Liemerse ondernemers om zich te verenigen voor een nieuwe verkiezing. Het Musiater in Zevenaar vormt op 10 oktober het toneel voor de verkiezing van de ‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’. Nominaties kunnen worden ingediend tot 1 juli via aanmelden@dovdeliemers.nl.
De verkiezing ‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’ is een initiatief van de Liemerse ondernemersverenigingen. Het organisatiecomité bestaat uit Jeroen Willems (Willems technisch adviesbureau), Bert Frölich (Liemers Kunstwerk!), Hanneke Luising (HAUS Advocaten) en Eelco Noordijk (Rabobank Arnhem en Omstreken).
De eerste reacties op de nieuwe verkiezing zijn positief, vertelt Jeroen Willems die deel uitmaakt van de organisatiecommissie. “Duurzaamheid houdt niet op bij gemeentegrenzen. We hopen met deze verkiezing duurzaam ondernemen te promoten. De winnaar mag zich namelijk met recht de ‘Duurzaamste ondernemer van de Liemers’ noemen. In ieder geval tot de volgende verkiezing, want de rest staat niet stil.”
Op de foto vanaf links organisatoren Eelco Noordijk, Hanneke Luising en Jeroen Willems.
Foto: Jacques Kok