Blog

Onderwijschallenge: met welke uitdaging mogen leerlingen aan de slag?

Onderwijschallenge: met welke uitdaging mogen leerlingen aan de slag?

Steeds vaker vinden de uitdagingen waar bedrijven en organisaties mee te maken hebben hun weg naar het klaslokaal. Leerlingen en studenten denken vaak niet in problemen, maar in oplossingen. Jeugd is onbevangen. De Onderwijschallenge, één van de projecten van de Liemerse Ambassade, moedigt deze interactie tussen onderwijs en bedrijfsleven aan!

De Onderwijschallenge wordt gedragen door onderwijs- en kennisinstellingen, Lindus, het bedrijfsleven en de Liemerse Uitdaging. Het is de bedoeling zeker vijf uitdagingen van het bedrijfsleven in kaart te brengen. Om vervolgens te onderzoeken welke leerlingen hiermee aan de slag mogen. 
Daarom nu al een concrete vraag. Kampt uw bedrijf, instelling of organisatie met een ‘probleem’ waar we samen een oplossing voor kunnen zoeken? Hebt u behoefte aan een ‘out-of-the-box’ visie van buitenaf of wilt u wat meer informatie? Laat het ons weten via e-mail: info@liemerseambassade.nl. We zullen de komende maanden zelf ook bedrijven benaderen om aan vijf ‘uitdagende uitdagingen’ te komen!