Blog

‘Leuk om mee te praten’

‘Leuk om mee te praten’

“Mijn naam is Nina Elbers, ik ben zeventien jaar oud, werkzaam bij HOPE XXL en dit jaar gestart in de Raad van Advies van de Liemerse Ambassade. HOPE XXL streeft naar een wereld waarin iedereen zijn of haar leven als ‘goed’ (8 of hoger) waardeert, en voert daar verschillende projecten voor uit op basis van de Liemers List. De Raad van Advies bestaat uit zestien mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Samen met Yasmine Elmas breng ik het jonge perspectief in bij de Ambassade. Het is goed en leuk om mee te mogen praten over plannen en projecten en mijn stem te laten horen, maar ook naar de mening van anderen te mogen luisteren. De ambitie van de Liemerse Ambassade is het bundelen van de kracht van de Liemers voor een sterke duurzame economische regio met een aantrekkelijke balans tussen wonen, werken en recreëren. Ik vind dit belangrijk en het is ook een speerpunt van HOPE XXL. De ambitie van de Liemerse Ambassade speelt hier denk ik een grote rol in en ik ben heel benieuwd hoe ver we komen om dit te bereiken. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in!”

Nina Elbers (17)