Blog

Nieuw online platform Kijk verder in de Liemers

Nieuw online platform Kijk verder in de Liemers

De mooiste wandelroutes, verhalen over het water, Romeinse vondsten, maar ook horecatips, een overzicht van b&b’s en campings en een UITagenda. Het staat allemaal op het nieuwe platform www.kijkverderindeliemers.nl.
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe platform. “De site heeft in april een soft launch gehad”, vertelt marketing- en communicatiemedewerker Bregje Leeuwestein. “Dat wil zeggen dat de site live staat, maar er geen reuring aan gegeven is. De komende tijd gebruiken we om het platform verder te vullen en de puntjes op de i te zetten. Het idee is om het platform aankomende zomer officieel te lanceren.” 
Het nieuwe platform is een eerste stap in de richting van nog meer naamsbekendheid voor Kijk verder in de Liemers en de Liemers in het algemeen. Het is een basis voor alle online- en offlinecommunicatie uitingen die volgen. Op www.kijkverderindeliemers.nl kun je in een oogopslag zien wat er aankomend weekend te doen is in de Liemers of welk restaurant in de buurt zit. Voor zowel inwoners als toeristen moet www.kijkverderindeliemers.nl hét platform worden waar ze alles op kunnen vinden om hun dag of weekend in de Liemers te plannen.