Blog

Nieuwe campagne: ‘Kijk verder in de Liemers’

Nieuwe campagne: ‘Kijk verder in de Liemers’

De Liemers is een aantrekkelijke bestemming voor een vakantie of dagje uit. En dat mag iedereen weten. De Liemers wil zich met de campagne ‘Kijk verder in de Liemers’ toeristisch op de kaart zetten.

Namens de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar onthulde Gemma Tiedink, wethouder in de gemeente Duiven en bestuurslid van de Liemerse Ambassade, op 25 mei het nieuwe beeldmerk. Het verwijst naar het water en de natuur, maar ook naar het bourgondische leven in de Liemers. ‘Kijk verder in de Liemers’ wil vooral de diversiteit van de regio laten zien. ‘Verder kijken’ staat voor het gebied als verborgen parel, waar de bezoeker verrast wordt en op ontdekkingsreis gaat. 

Het merk ‘Kijk verder in de Liemers’ is ontwikkeld in opdracht van de Liemerse Ambassade. Vrijetijdseconomie is een van de vier sterke pijlers van de Liemers waarop de Liemerse Ambassade zich richt. De andere pijlers zijn logistiek, agrarische economie en maakindustrie.

Ook wordt er gewerkt aan een online portaal als verzamelpunt voor alle toeristische informatie. “We hopen dat er een platform ontstaat, waar partijen elkaar kunnen vinden”, legt Gemma Tiedink uit.