Blog

Beursvloer Liemerse Uitdaging: bedrijven helpen verenigingen en instellingen

Beursvloer Liemerse Uitdaging: bedrijven helpen verenigingen en instellingen

De Liemerse Uitdaging maakt zich op voor de Beursvloer. Kulturhus De Borg vormt op 13 november het decor voor deze activiteit, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, inspireren en helpen, met gesloten portemonnee.
Beursvloer de Liemers is een initiatief van de Liemerse Uitdaging en wordt georganiseerd samen met Caleidoz, Mikado en Welcom. Op de beursvloer worden bedrijven, die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de Liemerse samenleving, gekoppeld aan verenigingen of stichtingen met een hulpvraag. Het aanbod van het bedrijf kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten en handjes. De vereniging of stichting levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een match waar beide partijen baat bij hebben.
Beursvloer de Liemers is in feite een soort speeddaten. Een uur lang krijgen deelnemers (vraag en aanbod) de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te onderhandelen. Deze vluchtige ontmoetingen kunnen leiden tot een ‘match’, waarbij de ontvangende partij ook een leuke tegenprestatie levert. Zo ontstaat er een win-win situatie.

Foto: Matches maken op de De Beursvloer (Foto: Jacques Kok)