Blog

Website ‘Kijk verder in de Liemers’ zorgt voor een stukje beleving

Website ‘Kijk verder in de Liemers’ zorgt voor een stukje beleving

Het nieuwe webportaal ‘Kijk verder in de Liemers’ staat online. Eind september werd de website officieel gelanceerd door de Liemerse Ambassade. Voortaan kunnen toeristen en inwoners van de Liemers online zien wat deze regio allemaal te bieden heeft.

De Liemers is een plek vol verborgen parels. Een unieke regio met een enorme diversiteit aan natuurschoon, activiteiten en verhalen. Onder de vlag van de Liemerse Ambassade is er het afgelopen jaar gebouwd aan een Liemerse website waar alles wat de Liemers te bieden heeft moet samenkomen.
De officiële lancering vond plaats in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. In aanwezigheid van Liemerse wethouders, Hugo Veenendaal van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en de media. Directeur Jan Ummenthum van de Liemerse Ambassade benadrukte dat Vrijetijdseconomie een van de speerpunten is in de Liemerse Economische Visie. “De Liemers heeft regionale, nationale en zelfs internationale ambities. De nieuwe website is een volgende stap in de branding van de regio.”
Projectmanager Bregje Leeuwestein vertelde dat de nieuwe website zich nadrukkelijk ook richt op de toerist van buiten de Liemers. “Wij hopen dat inwoners en ondernemers enthousiast worden zodat zij de Liemers gaan uitdragen. De website is zo ingericht dat ondernemers er in de toekomst rechtstreeks aan gekoppeld kunnen worden.”
Hugo Veenendaal van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen benadrukte dat de Liemers een interessant gebied is en gaf aan dat de regio binnenkort ook fysieke Toeristische Informatie Punten (TIP’s) krijgt, waar toeristen informatie kunnen krijgen over de Liemers.
Belangrijk onderdeel van de nieuwe website is de UITagenda, die in één oogopslag laat zien wat er allemaal te beleven valt in de Liemers.

De website is te vinden via www.kijkverderindeliemers.nl.