Blog

Campagne Kijk verder in de Liemers wordt verder uitgerold

Campagne Kijk verder in de Liemers wordt verder uitgerold

De regiocampagne ‘Kijk verder in de Liemers’ draait op volle toeren. Komend jaar worden er volgens projectmanager Bregje Leeuwestein volgende stappen gezet. “We rollen de campagne verder uit en gaan ons webportaal verder uitbreiden en invullen.”

De Liemers is een plek vol verborgen parels. Een unieke regio met een enorme diversiteit aan natuurschoon, activiteiten en verhalen. Onder de vlag van de Liemerse Ambassade krijgt al het moois dat deze regio te bieden heeft een podium in de campagne ‘Kijk Verder in de Liemers’. Het webportaal is een van de middelen om dat te laten zien.

“En daarom blijven we ons portaal ontwikkelen”, vertelt Bregje Leeuwestein. “We voegen Liemerse winkels toe, maar er is ook ruimte voor fietsverhuurbedrijven en ruiter- en menpaden. Zo krijgen we geleidelijk een compleet aanbod van de Liemers. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is daarnaast de UITagenda, die in één oogopslag laat zien wat er hier allemaal te beleven valt.”

De nieuwe website krijgt ook bewegend beeld. “We zijn op dit moment bezig met het produceren van negen video’s. Daarmee willen we bijzondere verhalen van inwoners uit de Liemers vastleggen. We hebben al een mooie selectie gemaakt, maar we kunnen altijd nieuwe tips gebruiken.”

De campagne ‘Kijk verder in de Liemers’ richt zich niet alleen op inwoners van deze regio, maar ook op de toerist van buiten de Liemers. “Wij hopen dat inwoners en ondernemers enthousiast worden zodat zij de Liemers gaan uitdragen. Dat deze prachtige regio ook elders in Nederland op gaat vallen.”

Meer informatie via: www.kijkverderindeliemers.nl.