Blog

De Honk1 bus gaat naar De Liemers rondom Arnhem

De Honk1 bus gaat naar De Liemers rondom Arnhem

Zoek je een baan die écht bij jou past en waarvoor je niet hoeft te solliciteren? Een baan waarbij jouw verhaal en talenten belangrijker zijn dan je cv of diploma? Kom dan langs in onze Honk1 bus. Wie weet stap je weer naar buiten met een baan op zak! De bus rijdt van eind maart tot eind mei in verschillende plaatsen nabij Arnhem. Actuele data, tijden en locaties vind je hier.

Wij zorgen voor de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers. Dat doen we net een beetje anders dan anders. Natuurlijk kijken we naar wat je in het verleden hebt gedaan. Maar we vinden het belangrijker wat je in de toekomst kunt en wilt. Wel of geen diploma, jouw talent staat bij ons centraal.

Honk1 bus
Van begin april tot begin juni rijden we met onze Honk1 bus door verschillende plaatsen in De Liemers. Je vindt ons in Zevenaar, Westervoort, Duiven,  Doesburg, Doetinchem en Didam. Stap binnen zonder afspraak en ga met onze scouts in gesprek. We horen graag wie je bent, wat jij wilt en kunt óf wat je nog wilt leren. Wat voor functie, bedrijf of werkomgeving jou aanspreekt en of jij graag in een team werkt of juist liever alleen. Op basis van jouw kwaliteiten en vaardigheden kijken we welk type baan en bedrijf het beste bij jou passen. Opleiding en werkervaring zijn dus minder belangrijk.

Meteen kennismaken met werkgevers
We hebben heel wat banen in de aanbieding. Vooral in de techniek en IT, maar ook voor een baan in de zorg of een andere sector kun je bij ons terecht. Het kan zijn dat je in de bus al een afspraak met een werkgever kunt maken om een keer mee te lopen. Is er geen werkgever aanwezig uit de sector waarin jij interesse hebt? Dan proberen we ter plekke een afspraak te regelen met een werkgever voor een ander moment.

Als er praktische redenen zijn waarom het lastig is om te werken, bijvoorbeeld vervoer, dan denken we graag met je mee over een oplossing.

Partners
De Honk1 bus De Liemers is een samenwerking tussen De Parels Compagnie, De Liemerse Ambassade, 8RHK Ambassadeurs, Servicepunt Techniek en House of IT.

De volgende bedrijven zijn op zoek naar medewerkers en doen mee met de H1 bus De Liemers:

  • Altop
  • Kinkelder
  • Nedcon
  • Pola
  • Rensa
  • Royal Eijkelkamp
  • VonGahlen