Blog

Jan Derksen en Arthur Boone nieuwe bestuurders Liemerse Ambassade

Jan Derksen en Arthur Boone nieuwe bestuurders Liemerse Ambassade

Twee nieuwe wethouders gaan het bestuur van de Liemerse Ambassade versterken. Namens de gemeente Westervoort volgt Jan Derksen Rob Raaijman op, terwijl Arthur Boone in Zevenaar in de voetsporen treedt van Belinda Elfrink.
Afbeelding
Arthur Boone is blij met de regionale samenwerking in de Liemerse Ambassade. “Samen sta je sterker. De individuele gemeenten hebben ieder een eigen ‘kleur’, maar zijn te klein om een groot verschil te kunnen maken. Het is goed om via de Liemerse Ambassade een duidelijk Liemers profiel neer te zetten. Zeker richting bovenregionale partners zoals de Groene Metropoolregio en The Economic Board. De Liemerse Ambassade is goed op weg en via de Liemerse Economische Agenda zijn er ook al succesjes geboekt. 
Afbeelding
Toch zijn er nog genoeg nieuwe stappen te zetten. We moeten aantoonbare resultaten gaan halen en ik ben er van overtuigd dat dat kan. Zeker met Jan Ummenthum als programmadirecteur is er meer focus gekomen.”
Jan Derksen vindt samenwerking belangrijk. “Het geheel is beter dan de deler. Het is mooi dat we via de ambassade voor de Liemers mooie projecten kunnen opzetten. We hebben alleen nog een kennismaking gehad, maar ik verwacht dat we in het bestuur openhartig met elkaar kunnen overleggen en dat ik mijn inbreng er namens Westervoort goed in kwijt kan.”